Home

27 prill, 2021 2024-06-18 12:17

PALACE HOTEL & SPA Durrës

Shijojeni qëndrimin tuaj në Luks

Luxury Hotel & Spa Durrës

Shijojeni qëndrimin tuaj në Luks

Luxury Hotel & Spa Durrës

Shijojeni qëndrimin tuaj në Luks

1 Dhomë , 1 Të rritur , 0 Fëmijë
Dhomat
Të rriturit
Fëmijët

Enjoy your stay in Luxury

Palace Hotel & SPA Durrës brings a blend of elegance and grandeur to the magnificent Adriatic shores. Its building and interiors retain the essence of the region’s culture, home to different architectural styles, influenced by Illyrian, Greek, and Roman architecture, infused with Albanian well known hospitality. Located about 30 minutes away from Tirana International Airport “Mother Teresa”, 10 minutes away from the port of Durrës and about 40 minutes from the center of Tirana, Palace Hotel is a destination for tourists, short business trips, and family and business events, always making sure to provide the 5-star service from a qualified team of professionals.

Shijojeni qëndrimin tuaj në Luks

Hotel Palace & SPA Durrës sjell një përzierje elegance dhe madhështie në brigjet e mrekullueshme të Adriatikut. Ndërtesa dhe ambientet e saj të brendshme ruajnë thelbin e kulturës së rajonit, shtëpia e stileve të ndryshme arkitekturore, të ndikuar nga arkitektura ilire, greke dhe romake, e mbushur me mikpritjen e njohur shqiptare. I ndodhur rreth 30 minuta larg nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës “Nënë Tereza”, 10 minuta larg nga porti i Durrësit dhe rreth 40 minuta nga qendra e Tiranës, Hotel Palace është një destinacion për turistët, udhëtime të shkurtra biznesi dhe evente familjare dhe biznesi. gjithmonë duke u siguruar që të ofroni shërbimin me 5 yje nga një ekip i kualifikuar profesionistësh.
Eksploroni

Dhoma & Suita

Akomodimi ynë luksoz përbëhet nga 65 dhoma të mobiluara bukur që plotësojnë të gjitha nevojat e mysafirëve. Shiko të gjitha dhomat
Ushqime & Pije

Restorant & Bar

Ushqimi në Palace Hotel & SPA Durrës, kënaqet në krijimin e eksperiencave të thjeshta por elegante gastronomike, me fokus përdorimin e përbërësve të freskët vendas dhe ruajtjen e shijeve natyrale dhe organike.
Spa & Wellness

Mission: Revival

From spoiling to simply relaxing, our SPA Center is a realm of holistic wellbeing.
Eat & Drink

Restaurant & Bar

The dining at Palace Hotel & SPA Durrës, takes delight in creating simple yet elegant gastronomic experiences, with a focus on using fresh locally sourced ingredients and keeping flavors natural and organic.
Spa & Wellness

Mission: Revival

From spoiling to simply relaxing, our SPA Center is a realm of holistic wellbeing.
Evente

Bashkëpunoni me stafin tonë të ekspertëve për të krijuar një ngjarje unike, pavarësisht nëse është një konferencë, takim, seminar apo trajnime.

Events

Collaborate with our expert staff to create a unique event, whether it is a conference, meeting, seminar or trainings.

Lidhu me Ne

Inspired by you, always — @palacehotel

Deluxe Room

Enjoy your stay in Luxury

Dinning

Relax

Connect With Us

Inspired by you, always — @palacehotel

Deluxe Room

Enjoy your stay in Luxury

Dinning

Relax

Kontrolloni disponueshmërinë

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Dhomat
Të rriturit
Fëmijët
Real Estate Saranda Digital Agency Tirana