Duke filluar nga €106

Dhomat Standarde Dyshe

16 m²
2 beds
1 bathroom
Mbretëror ose dy krevate tek
Krevati Mbretëror ose dy krevate tek
Një krevat portativ (me pagesë) ose një krevat bebi (pa pagesë)
Krevat shtesë Një krevat portativ (me pagesë) ose një krevat bebi (pa pagesë)
3 adultë, 1 fëmijë
Kapaciteti maksimal: 3 adultë, 1 fëmijë
16m²
Sipërfaqja: 16m²
Godinat përreth ose kopshti privat
Pamja: Godinat përreth ose kopshti privat
I parë, i dytë, i tretë, i katërt
Kati: I parë, i dytë, i tretë, i katërt
6m², kabinë e hapur dushi
Banjo 6m², kabinë e hapur dushi
Pa Ballkon
Pa Ballkon

Kënaquni me elegance e një dhome të dekoruar bukur, me krevat të përmasave mbretërore, jastëk joalergjik të fortësive të ndryshme dhe të gjitha lehtësirat në dhomë ose banjo.

Fasilitet e dhomës

 • Ajër i kondicionuar Ajër i kondicionuar
 • Ibrik Ibrik
 • Kafe dhe çaj Kafe dhe çaj
 • Kasafortë Kasafortë
 • Minibar me pije alkoolike / jo-alkoolike dhe ëmbëlsira dhe fruta të thata Minibar me pije alkoolike / jo-alkoolike dhe ëmbëlsira dhe fruta të thata
 • Mobilje bagazhi Mobilje bagazhi
 • Pasqyrë zmadhuese Pasqyrë zmadhuese
 • Robdishan Robdishan
 • Shapka Shapka
 • Shërbim pastrimi Shërbim pastrimi
 • Shërbimi në dhomë Shërbimi në dhomë
 • Shishe uji pa pagesë Shishe uji pa pagesë

Disponueshmëria

sot dhomë në dispozicion nuk ka disponueshmëri datat e zgjedhura

Seasons Price

Season From To Days Price
Standard Double Room Accomodation 06 Jan 2023 28 Feb 2023 All €72
01 Mar 2023 31 Mar 2023 All €77
01 Apr 2023 30 Apr 2023 All €81
01 May 2023 31 May 2023 All €90
01 Jun 2023 15 Jun 2023 All €99
16 Jun 2023 30 Jun 2023 All €111
01 Jul 2023 15 Jul 2023 All €140
01 Aug 2023 31 Aug 2023 All €150
01 Sep 2023 15 Sep 2023 All €126
16 Sep 2023 30 Sep 2023 All €106
01 Oct 2023 15 Oct 2023 All €86
16 Oct 2023 31 Oct 2023 All €81
16 Jul 2023 31 Jul 2023 All €140

Shërbime shtesë

Dhomat Standarde Dyshe

Çadër, shezllona dhe peshqirë në pishinën e jashtme ose në plazhin privat gjatë sezonin veror (15 Qershor – 15 Shtator)

/ Person
Dhomat Standarde Dyshe

Hyrje në qëndrën SPA

/ Person
Dhomat Standarde Dyshe

Internet

/ Person
Dhomat Standarde Dyshe

Mëngjesi continental bufe

/ Person
Dhomat Standarde Dyshe

Parking 24 orë

/ Person

Rregullat e dhomës

 • Ndalohet pirja e duhanit

Kontrolloni disponueshmërinë

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Dhomat
Të rriturit
Fëmijët