Restorant

Mirëpresim rezervime. Për të na ndihmuar t’ju shërbejmë më mirë, ju lutemi shikoni menunë tonë online.

Shijojeni qëndrimin tuaj në luks

Ushqimi në Palace Hotel & SPA Durrës, kënaqet në krijimin e eksperiencave të thjeshta por elegante gastronomike, me fokus përdorimin e përbërësve të freskët vendas dhe ruajtjen e shijeve natyrale dhe organike. Për të zgjuar ditën, shuplaka e mëngjesit ofron një shumëllojshmëri të gjerë të pjatave kontinentale të ftohta dhe të nxehta. Restoranti kryesor ndodhet pranë pishinës duke ofruar qetësi dhe pamje të mrekullueshme të plazhit privat. Përzgjedhja e kujdesshme dhe shumëllojshmëria e ushqimeve të detit dhe pjatave të mishit janë krijuar posaçërisht nga ekipi ynë me përvojë i kuzhinierëve. Restoranti ofron një përzgjedhje të gjerë verërash nga rajone prestigjioze si dhe verëra të shkëlqyera shqiptare. Stafi ynë plotëson të gjitha standardet e një shërbimi me cilësi të lartë.

Kontrolloni disponueshmërinë

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Dhomat
Të rriturit
Fëmijët
Real Estate Saranda Digital Agency Tirana