Akomodimet

Akomodimet

15 qershor, 2021 2023-07-05 9:56
Akomodimi ynë luksoz përbëhet nga 65 dhoma të bukura të mobiluara dhe komode që plotësojnë të gjitha nevojat e mysafirëve, qofshin çift në muajin e mjaltit, pushime familjare apo kolegë në udhëtimin e tyre të punës. Hoteli ofron suita me pamje nga deti, dhoma luksoze dhe superiore me pamje nga deti, apartamente familjare me hyrje në oborrin e shtëpisë dhe dhoma premium me pamje të pjesshme nga deti, dhe dhoma standarde me pamje nga qyteti ose kopsht.
€180 Për natë
16 m²
Godinat përreth ose kopshti privat
Pa Ballkon

Kënaquni me elegance e një dhome të dekoruar bukur, me krevat të përmasave mbretërore, jastëk joalergjik të fortësive të ndryshme...

€185 Për natë
25m²
Pamje pjesore e detit nga ballkoni
Me Ballkon

Kënaquni me elegance e një dhome të dekoruar bukur, me krevat të përmasave mbretërore, jastëk joalergjik të fortësive të ndryshme...

€175 Për natë
25m²
Pamje e plotë nga deti
Pa Ballkon

Kënaquni me elegance e një dhome të dekoruar bukur, me krevat të përmasave mbretërore, jastëk joalergjik të fortësive të ndryshme...

€245 Për natë
25m²
Pamje e plotë nga deti
Me Ballkon

Kënaquni me elegance e një dhome të dekoruar bukur, me krevat të përmasave mbretërore, jastëk joalergjik të fortësive të ndryshme...

€245 Për natë
36 - 56m²
Partial Sea View from balcony
Me Ballkon

Kënaquni me elegance e një dhome të dekoruar bukur, me krevat të përmasave mbretërore, jastëk joalergjik të fortësive të ndryshme...

€260 Për natë
63m²
Partial Sea View from balcony
Me Ballkon

Kënaquni me elegance e një dhome të dekoruar bukur, me krevat të përmasave mbretërore, jastëk joalergjik të fortësive të ndryshme...

Fund

Kontrolloni disponueshmërinë

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Dhomat
Të rriturit
Fëmijët
Real Estate Saranda Digital Agency Tirana