Duke filluar nga €125

Dhomat Dyshe Superiore me Pamje nga Deti

25m²
2 beds
1 bathroom
Mbretëror
Krevati: Mbretëror
Një krevat portativ (me pagesë) ose një krevat bebi (pa pagesë)
Krevat shtesë: Një krevat portativ (me pagesë) ose një krevat bebi (pa pagesë)
3 adultë, 1 fëmijë
Kapaciteti maksimal: 3 adultë, 1 fëmijë
16 m²
Sipërfaqja: 16 m²
Pamje e plotë nga deti
Pamja: Pamje e plotë nga deti
I dytë, i tretë, i katërt
Kati: I dytë, i tretë, i katërt
kabinë e hapur dushi
Bathroom: kabinë e hapur dushi
Pa Ballkon
Pa Ballkon

Kënaquni me elegance e një dhome të dekoruar bukur, me krevat të përmasave mbretërore, jastëk joalergjik të fortësive të ndryshme dhe të gjitha lehtësirat në dhomë ose banjo.

Fasilitet e dhomës

 • Robdishan Robdishan
 • Kafe dhe çaj Kafe dhe çaj
 • Shishe uji pa pagesë Shishe uji pa pagesë
 • Tharëse flokësh Tharëse flokësh
 • Shërbim pastrimi Shërbim pastrimi
 • Tavolinë hekuri Tavolinë hekuri
 • Ibrik Ibrik
 • TV i plotë me kanale satelitore TV i plotë me kanale satelitore
 • Mobilje bagazhi Mobilje bagazhi
 • Tualeterira luksoze Tualeterira luksoze
 • Pasqyrë zmadhuese Pasqyrë zmadhuese
 • Minibar me pije alkoolike / jo-alkoolike dhe ëmbëlsira dhe fruta të thata Minibar me pije alkoolike / jo-alkoolike dhe ëmbëlsira dhe fruta të thata

Disponueshmëria

sot dhomë në dispozicion nuk ka disponueshmëri datat e zgjedhura

Seasons Price

Season From To Days Price
Superior Double Room with Sea View 01 Jan 2023 28 Feb 2023 All €104
01 Mar 2023 30 Apr 2023 All €108
01 May 2023 31 May 2023 All €117
01 Jun 2023 15 Jun 2023 All €131
16 Jun 2023 30 Jun 2023 All €145
01 Jul 2023 31 Jul 2023 All €164
01 Aug 2023 31 Aug 2023 All €193
01 Sep 2023 15 Sep 2023 All €145
16 Sep 2023 30 Sep 2023 All €140
01 Oct 2023 15 Oct 2023 All €117
16 Oct 2023 30 Dec 2023 All €108
01 Jan 2024 29 Feb 2024 All €125
01 Mar 2024 30 Apr 2024 All €130
01 May 2024 31 May 2024 All €145
01 Jun 2024 15 Jun 2024 All €155
16 Jun 2024 30 Jun 2024 All €175
01 Jul 2024 31 Jul 2024 All €195
01 Aug 2024 31 Aug 2024 All €230
01 Sep 2024 15 Sep 2024 All €170
16 Jul 2024 30 Sep 2024 All €165
01 Oct 2024 15 Oct 2024 All €145
16 Oct 2024 31 Dec 2024 All €130
31 Dec 2023 31 Dec 2023 All €120

Shërbime shtesë

Dhomat Dyshe Superiore me Pamje nga Deti

Parking 24 orë

/ Person
Dhomat Dyshe Superiore me Pamje nga Deti

Mëngjesi continental bufe

/ Person
Dhomat Dyshe Superiore me Pamje nga Deti

Hyrje në qëndrën SPA

/ Person
Dhomat Dyshe Superiore me Pamje nga Deti

Internet

/ Person
Dhomat Dyshe Superiore me Pamje nga Deti

Çadër, shezllona dhe peshqirë në pishinën e jashtme ose në plazhin privat gjatë sezonin veror (15 Qershor – 15 Shtator)

/ Person

Kontrolloni disponueshmërinë

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Dhomat
Të rriturit
Fëmijët