FAQ'S

Më poshtë, do të gjeni një listë të pyetjeve që bëhen më shpesh nga mysafirët tanë.

FAQ'S

Pyetje & Përgjigjet

Check-in & Check-out time?

Si një udhëzues i përafërt, koha e hyrjes është pas orës 14:00 pasdite dhe e daljes në orën 11:30.

Is Reception open 24 hours?

Po, shërbimi i pritjes është i disponueshëm 24 orë.

Which languages are spoken at Reception?

Italisht, Anglisht.

Can I leave my luggage?

Po, ne mund të kujdesemi për bagazhin tuaj. Nëse dhoma juaj nuk është ende gati në momentin e kontrollit ose në rast të daljes së hershme. Ne do ta ruajmë bagazhin tuaj pa pagesë në ditët e hyrjes dhe daljes tuaj.

Internet connection?

Wireless është në dispozicion në të gjithë hotelin. Dhomat e miqve kanë lidhje interneti me shpejtësi të lartë (LAN).

Which is the nearest airport?

Aeroporti më i afërt është Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës, i cili ndodhet rreth 40 km larg.

Nëse keni ndonjë pyetje mos ngurroni të na kontaktoni!

Ose na telefononi ne: 00355 52 909 090

Kontrolloni disponueshmërinë

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Dhomat
Të rriturit
Fëmijët
Real Estate Saranda Digital Agency Tirana