Vendndodhja

Durrës

Qyteti i lashte bregdetar i Shqiperise


Jeni i dashuruar pas arkeologjisë apo një aventurier i lindur? Shqipëria është destinacioni që i përmbush të gjitha këto, në zemër të Mesdheut, djep i një trashëgimie të pasur me vlera arkitekturore, si dhe destinacione për dashamirësit e sporteve ekstreme.

Vizitoni mbetjet arkeologjike të Durrësit, si Amfiteatri Romak, Forumi, Kulla Veneciane dhe Muzeu gjatë pasditeve tuaj ose merrni këshilla nga stafi ynë për të rezervuar vizita ditore* në të gjithë Shqipërinë.