Qëndra SPA

Sherbimet e qendres tone SPA

Nga të përkëdhelurit në thjesht relaksim, qëndra jonë e SPA ofron një destinacion mirëqënieje gjithëpërfshirëse.

 

E pasur me:

– Pishinë të brendshme
– Jacuzzi
– Dhomë trajtimesh në çift
– Dhomë trajtimesh individuale
– Zonë relaksi

– Sauna
– Dush i ftohtë
– Dush emocional
– Dhomë avulli, Hammam (Banjo Trurke)
– Palester
– Sallon bukurie dhe thonjsh

si dhe një gamë produktesh bukurie dhe mirëqënie nga emra prestigjoz, e bëjnë këtë eksperiencë të paharrueshme.

palace_hotel_durres_img_059_amenities_ambjente_15-370x245
palace_hotel_durres_featuredimg_20-370x245
palace_hotel_durres_img_050_amenities_ambjente_06-370x245