Restoranti

Ngrënie në Palace Hotel & SPA Durrës, merr kënaqësi në krijimin e përvojave gastronomike të thjeshta por elegante, me fokus në përdorimin e përbërësve të freskët nga burimet vendase dhe ruajtjen e shijeve natyrore dhe organike.

Për ta nisur ditën, mëngjesi bufe ofron një shumëllojshmëri të gjerë të pjatave kontinentale të ftohta dhe të ngrohta.

Restoranti kryesor ndodhet pranë pishinës, duke ofruar qetësi dhe pamje mahnitëse të plazhit privat. Zgjedhja e kujdesshme dhe shumëllojshmëria e ushqimeve të detit dhe mishit janë posaçërisht të krijuara nga ekipi ynë i kuzhinierëve.

Restoranti ofron një përzgjedhje të gjerë të verërave nga rajonet më prestigjioze, si dhe verëra të shkëlqyera shqiptare.

Stafi ynë i plotëson të gjitha standardet e një shërbimi me cilësi të lartë.

Reservation