CHECK AVAILABILITY

ACCOMODATION

Akomodimi luksoz i hotelit tonë përbëhet nga 53 dhoma të dekoruara me
mjaftë bukur që përmbushin të gjitha nevojat, qoftë një çift në muajin e tyre të
mjaltit, një familje me pushime, apo kolegë në shërbim. Hoteli ofron suita me
pamje ballore nga deti, dhoma delukse apo superior po me pamje nga deti,
apartamente me dy dhoma, dhoma premium me pamje pjesore nga deti si dhe
dhoma standard me pamje nga qyteti apo nga kopshtet përreth.

Shiko detajet e akomodimi

Apartament me 2 dhoma te lidhura

Start from €140.00 per day VIEW DETAILS

Dhoma Standarte

Start from €110.00 per day

Shijoni elegancën e një experience me 5 yje dhe rehatinë e kësaj dhome të dekoruar mjaft bukur.

VIEW DETAILS

MË E MIRA PËR JU

  • 50 Dhomat më të mira & 3 Suita - 5 Yje
  • Një Shumëllojshmëri Shërbimesh & Produktesh
  • Eksperiencë Rigjallëruese në Qënrën SPA

NA GJENI